Mbremje Mature

Stafi jonë me eksperiencë  mundëson cdo pajisje audiovizuale për të cilën ju mund të keni nevojë  si dhe përshtatjen e pushimit për kafe, menutë e personalizuara të darkave dhe cdo gjë tjetër për të cilen mund të keni nevojë. Ne do të ishim të lumtur të organizonim menunë  ideale për cdo lloj eventi që ju do të dëshironit të celebronit, nga galatë dhe koktejlet në ngjarjet e biznesit , konferencat, dhe dasmat. Ne organizojmë dhe  e planifikojmë dasmën tuaj në detaje, në mënyrë që ju të përjetoni një ditë të paharrueshme.

Vila Toscana përmbush të gjitha kushtet e nevojshme për të organizuar dasmën tuaj. Një paraqitje e plotë e shërbimit dhe vendeve, drejtuar nga një skuader profesionale me experiencë e cila është në dispozicionin tuaj të plotë për të realizuar dëshirat tuaja.

This post is also available in: English