Hoteli & Dhomat

Jetoni përvojën unike midis natyrës!

Qetësia e mjedisit, harmonia e natyrës së bashku me shërbimin cilësor në dhomë ju japin komoditetin e dëshiruar. Privatësia juaj është e siguruar. Shijoni qetesine dhe relaksin qe Vila Toscana mund te ofroje.

Shijoni kuzhinen autentike italiane dhe kuzhinen tradicionale shqiptare dhe mundesine per te perjetuar menyren e jeteses se ketyre zonave.

This post is also available in: English