Restorant

Sherbim i pakrahasueshem dhe Ushqim i fresket

Restorant Siena

Ne katin e pare ndodhet Restoranti Siena i Vila Toscanes, nje restorant i njohur ne qytet.

Kur bëhet fjalë për ushqimin, ne nuk bëjmë kompromise.  Nga vaji i ullirit, perimet e freskëta, prodhimet organike , bulmeti dhe më shumë, mund të besoni se gjithçka që ne ofrojmë është e cilësisë më të lartë dhe e shëndetshme.

Restoranti eshte i famshem per kuzhinen e tij tradicionale, te gjithe klienteve u kushtohet nje rendesi e vecante duke i garantuar nje sherbim te pakrahasueshme dhe me ushqim te fresket. Per kete arsye eshte mire te rezervosh nje tavoline.

Restoranti ne ambientet e pishines

Per nje ambient ne natyre dhe ne qetesine qe te dhuron Vila Toscana ju sugjerojme nje dreke apo darke ne ambientet e jashtme prane pishines. Per njerezit qe deshirojne te konsumojne nje dreke apo darke, ne ju sugjerojme te rezervoni ne avance.

This post is also available in: English