Evente

Ne jemi te specializuar per eventin tuaj, pasi aty perputhen ambjentet e pershtatshme me stafin e trajnuar

Vila Toscana ka 4 salla te kompletuara per konferenca dhe seminare , te cilat kane nje kapacitet prej 250 personash. Te gjitha sallat kane nje ndricim natyror me hapesira te medha me pamje nga kopshti apo pishina.