Birre Bio Organike Lager pa Gluten 0.33 LT, 4.9%

300 Lekë
PBPBBG007
Ka gjendje
+
NR
EMERTIMI
FORMATI
%ALKOLIT
HOPS & MALT
PERSHKRIMI I BIRRES
KUSHTET E RUAJTJES
CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Lager Pa Gluten 0.33 LT, 4.9%
0.33 LT 4.9% Tettnanger Aroma, Tettnanger Aroma, Pilsner Malt, Cara Hell Malt, Kara Dunkel, Reis und Mais Drithrat organike austriake dhe uji i burimit të Salzburgut i kanë dhenë kësaj birre të shëndetshme një shije unike6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO, PA GLUTEN