Rreth nesh

Vila Toscana sjell kulinarine ne restorant dhe stafi jone eshte angazhimi tyre eshte te shtoje gamen e ushqimeve te cdo klienti, pak e rendesishme eshte nese ai ndodhet ne dhome, ne restorant apo ne banket. Vila ofron ushqime teper te vecanta te cilat renditen nder me te mirat ne zone.


Cdo here qe ju vizitoni Vila Toscana ne do t’iu servirim kuzhinen autentike italiane dhe kuzhinen tradicionale shqiptare dhe mundesine per te perjetuar menyren e jeteses se ketyre zonave.


Perdorimi i produkteve Bio na ben ne me te miret dhe kushdo qe shijon menune tone do te jete me se i kenaqur te na vizitoje serish.