Birre Bio Organike Steinbier 0.5 LT, 5.6%

350 Lekë
PBPBBG004
Ka gjendje
+
NR
EMERTIMI
FORMATI
%ALKOLIT
HOPS & MALT
PERSHKRIMI I BIRRES
KUSHTET E RUAJTJES
CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Steinbier 0.5 LT, 5.6%
0.5 LT 5.6% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma, Pilsner, MunchnerLloje birrë e vjetër, stili i të cilës u krijua që në Mesjetë, shije e plotë, aromë e lehtë dhe delikate e mjaltit8-10 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO