Birre Bio Organike Weizenguss 0.5 LT, 5.4%

350 Lekë
PBPBBG003
Ka gjendje
+
NR
EMERTIMI
FORMATI
%ALKOLIT
HOPS & MALT
PERSHKRIMI I BIRRES
KUSHTET E RUAJTJES
CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Weizenguss 0.5 LT, 5.4%
0.5 LT 5.4% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Mandarina Bavaria, Weizen, Pilsner, Munchner, Kara Dunkel E fortë në shije dhe shumë freskuese në të njëjtën kohe, e plotë në aroma frutash, me nuanca të karafilit dhe bananes 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO