Birre Bio Organike Jakobsgold pa alkool 0.5 LT

350 Lekë
PBPBBG001
Ka gjendje
+
Bli Tani me nje klikim
NR
EMERTIMI
FORMATI
%ALKOLIT
HOPS & MALT
PERSHKRIMI I BIRRES
KUSHTET E RUAJTJES
CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Jakobsgold Pa alkol 0.5 LT
0.5 LT 0% Hallertau Tradition, Saphir, Pilsner Malt,Munchner MaltFreskues organik, ushqyese e trupit, me një shije të hollë dhe aroma të forta agrumesh si edhe nota të frutave të pyllit6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO, PA ALKOL