Menyrat e Pageses

Menyrat e pageses

Secili nga ju mund te zgjedhe menyren e pageses me te pershtatshme:

1. Me karte debiti ose krediti (Visa/Master Card). Pasi keni kaluar te gjitha fazat e shtimit ne produktit ne shporte, arrini tek pjesa e pageses ku do kerkohen te dhenat tuaja si nr e kartes, te dhenat personale dhe kodi per te vazhduar me tej me blerjen. Cdo transaskion kryhet ne masa sigurue te larta.

2. COD, pagese ne dore ne momentin e marjes se porosise ne dorezim.COD-Cash On Delivery, ju jep mundesine ta paguani produktin ne momentin qe e merni ate ne dorezim dhe jo paraprakisht. Ju paguani ne dore kurdo qe produkti vjen ne adresen tuaj.

Si te porosis dhe te paguaj ne dorezim?

-Ju ndiqni te gjitha hapat e per blerjen e nje produkti, percaktoni produktin, sasine e deshiruar dhe vazhdoni me tej per perfundimin e porosise.

-Pasi te kaloni te pjesa e pageses zgjidhni: Porosi nepermjet telefonit , keshtu ju regjistroni porosine tuaj edhe nje nga operatoret tane ju kontakton menjehere per detajet e porosise.

...eshte kaq e thjeshte!