Birre Bio Organike Set 6 shishe (Citra Beach,Das Schwarze,Green Betty,Austrian Amber Ale,Nicobar I.P.A,Horny Betty)

1,950 Lekë
PBPBBG020
Ka gjendje
+
NR EMERTIMI FORMATI %ALKOLIT HOPS & MALT PERSHKRIMI I BIRRES KUSHTET E RUAJTJES CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Citra Beach 0.33 LT, 4.5%
0.33 LT 4.5% Tettnanger Tradition, Citra, Simcoe, Goldings, Pilsner, Munchner, Kara Dunkel, Kara Hell
Birre verore e freskët, e prodhuar në mënyrë organike me përbërës të tokës amerikane, aroma të forta të frutave tropikale, lime dhe mango6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
2. Austrian Beer
Bio-Organic Das Schwarze 0.33 LT, 5%
0.33 LT 5% Tettnanger Tradition, Simcoe, Goldings, Citra, Pilsner Malt, Kara Dunkel, Roggen Dunkel, Rostmalz
E thatë, E fortë, E hidhët, Tipik Stili Irlandez, aroma të frutpasion-it, ananas-it, limon-it, konjak dhe çokollatë.10-12 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
3. Austrian Beer
Bio-Organic Green Betty 0.33 LT, 5.4%
0.33 LT 5.4% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma, Saphir, Pilsner, WienerNga Alpet e Salzburgut, birrë Unike, e zezë si Nata. Specialitet i bërë me barërat që përdoreshin që në kohët prehistorike si pelini, dredhkë e bluar dhe barëra nga Alpet. 8-10 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
4. Austrian Beer
Bio-Organic Austrian Amber Ale 0.33 LT, 5.4%
0.33 LT 5.4% Cascade, Simcoe, Rakau, Chinook, Challenger, Goldings, Pilsner Malt, Kara Dunkel, Kara HellNjë performancë e lartë dhe e sigurt në shije dhe aroma, me një ton të hollë hidhësie dhe me aromat e agrumeve dhe portokallit të kuq, i japin kësaj birre freskinë e saj të pa krahesueshme8-10 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
5. Austrian Beer
Bio-OrganicNicobar I.P.A 0.33 LT, 6.4%
0.33 LT
6.4% Cascade, Simcoe, Rakau, Chinook, Challenger, Citra, Summit, Pilsner Malt, Kara Dunkel, Kara Hell E frymëzuar nga udhëtimet e flotës austriake në Ishujt NICO, Pije speciale e destinuar vetëm për koloninë Austriake, shije e plotë, aroma të forta të portokallit të kuq, limonit dhe ananasit8-12 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
6. Austrian Beer
Bio-Organic Horny Betty 0.33 LT, 9%
0.33 LT
9% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma, Pilsner, Muncher, Kara Dunkel Një bomb në shije, ngjyrë dhe aroma. Birrë me shumë alkol e cila preferohet të shijohet në gotë vere12-14 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO