Birre Bio Organike Set 4 shishe (Edelguss,Weizenguss,Jakobsgold,Steinbier)

1,050 Lekë
PBPBBG019
Ka gjendje
+
NR EMERTIMI FORMATI %ALKOLIT HOPS & MALT PERSHKRIMI I BIRRES KUSHTET E RUAJTJES CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic
Edelguss 0.33 LT, 4.9%
0.33 LT 4.9% Tettnanger Aroma, Pilsner Malt, Cara Hell Malt Shije dhe aroma delikate të luleve të zambakeve, boronicë, konjak, cokollatë dhe bajame 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
2. Austrian Beer
Bio-Organic
Weizenguss 0.33 LT, 5.4%
0.33 LT 5.4% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Mandarina Bavaria, Weizen, Pilsner, Munchner, Kara Dunkel E fortë në shije dhe shumë freskuese në të njëjtën kohë, e plotë në aroma frutash, me nuanca të karafilit dhe bananes 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
3. Austrian Beer
Bio-Organic
Jakobsgold 0.33 LT, 4.9%
0.33 LT 4.9% Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma , Saphir, Pilsner Malt, Einkorn, Dinkel, Emmer
Birrë e veçantë në shije, me nota djegëse druri si dëllenja dhe boronice
6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC
4. Austrian Beer
Bio-Organic
Steinbier 0.33 LT, 5.4%
0.33 LT 5.4% Muhlviertler Malling,Tettnanger Tradition,Tettnanger Aroma, Pilsner, Munchner Lloj birre e vjetër, stili i të cilës u krijua që në Mesjetë, shije e plotë, aromë e lehtë dhe delikate e mjaltit 8-10 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO