Birre Bio Organike Set 6 shishe (Edelguss,Shandy Radler Pa Gluten,Wiener Lager,Weinzenguss,Jakobsgold,Steinbier)

1,650 Lekë
PBPBBG018
Ka gjendje
+
NR EMERTIMI FORMATI %ALKOLIT HOPS & MALT PERSHKRIMI I BIRRES KUSHTET E RUAJTJES CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Edelguss 0.33 LT, 4.9%
0.33 LT 4.9% Tettnanger Aroma, Pilsner Malt, Cara Hell Malt
Shije dhe aroma delikate të luleve të zambakëve, boronicë, konjak, cokollatë dhe bajame 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
2. Austrian Beer
Bio-Organic Shandy Ruhbarab Radler 0.33 LT, 2.5%
0.33 LT 2.5% Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma, Pilsner , Kara Hell, Kara Dunkel, Reis und Mais, Rhabarbersaft Rozë e këndshme dhe e freskët e cila shpërndan me gëzim aromat e Ravenit, Birrë BIO dhe e shëndetshme PA GLUTEN 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
3. Austrian Beer
Bio-Organic Wiener Lager 0.33 LT, 5.2%
0.33 LT 5.2% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma, Saphir, Pilsner, Wiener Shije e fortë, Aroma Pikante dhe Ngjyra e Bakrit. Asnjë stil tjetër birre Austriake nuk ka patur rëndësi më të madhe se kjo birrë në shekullin 19 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
4. Austrian Beer
Bio-Organic Weizenguss 0.33 LT, 5.4%
0.33 LT 5.4% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Mandarina Bavaria, Weizen, Pilsner, Munchner, Kara Dunkel E fortë në shije dhe shumë freskuese në të njejtën kohe, e plotë në aroma frutash, me nuanca të karafilit dhe bananes 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
5. Austrian Beer
Bio-Organic Jakobsgold 0.33 LT, 4.9%
0.33 LT
4.9% Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma ,Saphir, Pilsner Malt, Einkorn, Dinkel, Emmer Birrë e veçantë në shije, me nota djegëse druri si dëllënja dhe boronicë 6-8 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO
6. Austrian Beer
Bio-Organic Steinbier 0.33 LT, 5.4%
0.33 LT
5.4% Muhlviertler Malling, Tettnanger Tradition, Tettnanger Aroma, Pilsner, Munchner Lloje birre e vjetër, stili i të cilës u krijua që në Mesjete, shije e plotë, aromë e lehtë dhe delikate e mjaltit 8-10 gradë
VEGANE, ORGANIC, BIO