Birre Bio Organike Edelguss 0.5 LT, 4.9%

350 Lekë
PBPBBG002
Ka gjendje
+
Bli Tani me nje klikim
NR EMERTIMI
FORMATI %ALKOLIT HOPS & MALT PERSHKRIMI I BIRRES KUSHTET E RUAJTJES CERTIFIKIMET
1. Austrian Beer
Bio-Organic Edelguss 0.5 LT, 4.9%
0.5 LT 4.9% Tettnanger Aroma, Pilsner Malt, Cara Hell Malt Shije dhe aroma delikate të luleve të zambakëve, boronicë, konjak, çokollatë dhe bajame6-8 gradë VEGANE, ORGANIC, BIO