Recent posts Recent posts

Hoshaf

09/09/2020
A&M Clothes Healthy Food

Embëlsira tradicionale e Gjirokastrës!

Kjo embëlsirë tradicionale përgatitet me shumë kujdes nga stafi jonë i kuzhinës duke sjellë traditën gjirokastrite në kohët moderne. Hoshafi bëhet vetëm me qumësht deleje i përzgjedhur me kujdes nga delet e fermave më të mira në Shqipëri, me fiq të thatë dhe sheqer.

Është nje ëmbëlsirë te cilën pasi ta provoni një herë, nuk do e ndani më nga tryeza. Në Gjirokastër kjo embëlsirë shërbehet kryesisht me kanellë dhe karafil pluhur.