Bar Restorant

Ju mund te zgjidhni te relaksoheni ne tre ambjente te ndryshme qe plotesojne kerkesat tuaja

Ne katin e pare ndodhet Restoranti i Vila Toscanes, nje restorant i njohur ne qytet. Ai eshte i famshem per kuzhinen e tij tradicionale, por ne te njejten kohe dhe kuzhinen italiane. Te gjithe klienteve u kushtohet nje rendesi e vecante. Restoranti mund te garantoje nje sherbim te pakrahasueshme dhe me ushqim te fresket. Per kete arsye eshte mire te rezerovosh nje tavoline.

Bar

Enjoy the coffee at the garden offered by the bar at the ground of Villa Toscana.

Pishina dhe kopshti

Vila Toskana është e vendosur në periferi të Tiranës, 18 km larg qendrës së Tiranës dhe Durrësit. Midis bimëve të tilla si pishat, të cilat rrethojnë pishinën dhe kopështin.

Brënda në kopësht, në një zonë të ndarë është një pishinë. Kjo zonë ka karrige për të garantuar relaksimin maksimal të të ftuarve. Nga kjo anë e parkut ju mund të përjetoni kënaqsinë e pishinës dhe kopështit.

Ju do ndjeni sikur jeni në një kopësht paqësor anglez i cili është në stilin Italian.

Restorant Siena

Ne katin e pare ndodhet Restoranti i Vila Toscanes, nje restorant i njohur ne qytet.

Ai eshte i famshem per kuzhinen e tij tradicionale, por ne te njejten kohe dhe kuzhinen italiane. Te gjithe klienteve u kushtohet nje rendesi e vecante. Restoranti mund te garantoje nje sherbim te pakrahasueshme dhe me ushqim te fresket. Per kete arsye eshte mire te rezerovosh nje tavoline.

Sikurse mund te shikoni nga fotografite, restoranti ka nje stil italian. Te gjitha detajet e dekoracioneve jane dizenjuar qe te krijojne nje ambjent komfort dhe informal pa humbur elegancen qe karakterizon hotelin.

Per njerezit qe deshirojne te konsumojne nje dreke apo darke, ne ju sugjerojme te rezervoni ne avance.